Hoe je ons kan steunen

Indien je ons graag financieel wil steunen, kan dat op twee manieren:

 1. Via de officiële betaalpagina van de Koning Boudewijnstichting
  Doe een gift 
 2. Via de eigen bankapplicatie
  Koning Boudewijnstichting - BE10 0000 0000 0404
  Gestructureerde mededeling : ***623/3622/40044***

Giften vanaf 40 euro die worden overgemaakt aan de Koning Boudewijnstichting via een van bovenstaande manieren geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag dat op het fiscaal attest vermeld staat.


Met € 5 per maand maak je al een groot verschil! 
 • een daguitstap voor 1 van onze gastgezinnen
 • benzine voor de rijlessen van 1 leerling
 • een starterscursus Nederlands voor 8 van onze gasten
 • ...

Op initiatief van drie bevriende filantropen werd het Fonds Vrienden van Bij Ons Thuis opgericht. Dit fonds wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting en heeft als algemeen doel projecten binnen de bredere vluchtelingenwerking van onze organisatie te ondersteunen: investeringen, vrijetijdsactiviteiten, educatieve projecten en benefieten

Alvast bedankt voor jouw steun 🙏

Kookboek Samen aan Tafel

In december 2021 brachten wij een kook- en verhalenboek uit: "Samen aan tafel - dromen en lievelingsgerechten van jonge vluchtelingen". In dit boek vertellen kinderen over alles wat ze in hun jonge leven al hebben meegemaakt en over de vele dromen die ze koesteren. Daarnaast krijg je als lezer een inkijk in hun favoriete gerechten. De gerechten zijn makkelijk te maken en kan je samen met kinderen of kleinkinderen uitproberen. 

Prijs: €24,95

Je kan het kopen door dat bedrag over te schrijven op het rekeningnr BE20 0689 1021 2156 met vermelding van je naam, en ons je bestelling door te mailen op vzwbijonsthuis@gmail.com.
We spreken de praktische levering verder af via mail.

Daarnaast kan je ook onze vele vrijwilligers aanspreken om een exemplaar van het boek te bemachtigen.